május 22, 2013

Így főzünk a Book Street 53. alatt!

A fotókönyv piacon megjelenő weboldalak általában a fotókönyv mellett vászonképeket, keretes fotókat, bögréket, pólókat is kínálnak.


Mi a könyvre helyezzük a hangsúlyt, s elsőként a receptkönyveket szeretnénk integrálni. Alapvetően kétféle megközelítéssel, egyrészt egy eszközt adunk a felhasználónak, hogy a saját receptkönyvét elkészítse, nagyon hasonlóan, mint amikor egy fotókönyvet készít. Másrészt a szerzőknek biztosítunk egy új megjelenési formát, egy egyelőre nagyon szokatlant, amennyiben a könyvét, receptgyűjteményét úgy értékesítjük egyesével, hogy a vásárló saját maga (korlátok között) megszemélyesítheti. Így egyfajta dinamikus könyveket ajánlunk. 

Hisszük, hogy a „könyv” evolúciójának ez lehet az új fejezete. Mi azon az úton indulunk el, hogy az olvasó igényei teljes mértékben ki legyenek elégítve úgy, hogy a kiválasztott könyv szerkesztésébe beszáll (megfelelő keretek között), kvázi társszerzővé válik. Így számára felesleges tartalmat nem vesz, sőt, hozzáteszi a saját tartalmát.
A szerzők szempontjából ez egy kísérlet, úgy adnak tartalmat, hogy mi azt egy dinamikus, változtatható könyv-sablonként kínáljuk a vásárlónak, aki végül saját magára szabva szerkesztheti meg a végleges könyvet. 

A receptkönyvek nyelvén: a szerző a nyers tartalmat adja, mi megfőzzük és kínáljuk az olvasónak, aki megeszi – pont annyit, amennyire éhes, vagy amennyire ízlik neki. Ha ügyes, akkor saját, házi alapanyagát is mellé tudja tenni, s a végeredmény már azzal együtt fogyasztható! 

Várunk szeretettel a folyamatosan bővülő receptkínálatunkkal, jó étvágyat kívánva, 

a Book Street 53. receptkönyves csapata

2 megjegyzés:

Kitűnő ötlet, sok sikert hozzá!

Köszönjük, igyekszünk :-)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.