május 20, 2013

Molte grazie!

Marcello vagyok di Napoli, 7 év élek Budapest, egy kis bambino Marci, másik születni pont Mamma Nap május!


Mamma Nap lenni molto bello tradizione, elsö vasarnap május, fantastico! Mamma és  csalad incredibile importante!

Én nem akarni csak cioccolato és virág venni, az adni mindig. Italiano ferfi ad sok sok ajandek. Capito?

Gondolkodtam sok, és egy barát mondja csináljak fotokönyv! Che cos'è?! Soha nem hallani, mi ez! Album? Képeket kell betenni? Nem egészen – mondja barátom -, van egy software, és azzal lehet összeállítani könyvet a képekből és szövegeket lehet írni bele, és fantastico amikor megkapod az igazi könyvet! Mio libro? – kérdeztem, és igen, a saját könyvemet tudom megrendelni, kifizetni, és kérni transporto.

Én menni Internet azonnal (http://www.bookstreet53.com/ ) és kérni barát segítség olvasni „Letöltési infók” és „Így használd!” menüpontok. Megnézni együtt video, és tutto érteni, nagyon könnyű használni. Importante olvasni használati információk, de akkor tényleg könnyű.

Sok sablon található, én választani először esküvő sablon, mert az lenni elegante és la mia signora lenni szintén elegante! 

Fotók szelekciója molto nehéz volt, de ez lenni én hibám, tároltam mindenhol, telefono cellulare, computer… Marci segített és végül egy 120 pagine könyvet raktunk össze!   Egy molto bello fotókönyvet, ami örökre megőrzi Agnese, Marci il mio első 5 évének legfontosabb momenti. Tutta la familia zokogott „Anyák Napja”-n! Molte grazie!


Marcello di Napoli

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.