június 10, 2013

Apa, hogy Te milyen szuper vagy?!

Hát persze, Apa profi, mi más is lehetne… A szülés előtt vettem észre, hogy amíg én kényszeresen takarítottam, pakoltam, rendezgettem ezredszer át a kis ruhákat, a férjem elkezdett mindenféle kütyüt vásárolni. Először egy hiper-szuper kamerával állított be, hogy „Muszáj volt lecserélnem a régi szart a VHS kameránkat, nehogy már Bubukát ne a legújabb technológiával vegyük fel!”. Ekkor még nem tulajdonítottam ennek jelentőséget, én először meg akartam szülni, s csak azután „felvenni”…Később már kifejezetten idegesített, hogy Bubura és rám (!!??!!!) hivatkozva félévente lecserélte az ilyen-meg-olyan-reflexes gépeit, hogy ez nekem (???!!!!) milyen jó lesz, hogy’ a zseni-telefonjairól ne is beszéljek! Apánál ez valami pótcselekvés lett, hogy amíg én Bubut öltöztetem, ő az objektíveket bugyolálja ugyanolyan gyengéden. Ja, és mindent lefotóz, lefilmez, felvesz, beállít, lövöldöz, szerintem az elmúlt 3 évben nem történt olyan, amiről nincs fotódokumentációnk! Igen, Apa profi fotós lett. Ezt úgysem olvassa, úgyhogy Nektek elárulom, 500 képből jó ha találok 3 használhatót, amin nincs Bubu lába levágva, ahol én éppen nem harapok bele a pizzába, ahol netán pont jók a fényviszonyok és tényleg értelmes témát sikerül elkapnia… De Apa profi.

Anyámék azóta könyörögnek pár képért, amióta Bubu megszületett… De kinyomtatva egy sincs. Apa vett kivetítőt, így ha Anyámék átjönnek (egyre ritkábban), egy másfél órás képpörgetésre mindig számíthatnak, de klasszikus fényképre, netán egy fotóalbumra nem! Ezt megelégelve mentem el virtuálisan a Book Street 53-ba, ahol a 3 év anyagaiból készítettem 3 db évkönyvet, 2 db nyaralásost (Bubuval és Bubu nélkül), és mivel megtaláltam Apa gépén az esküvői képeinket is, na abból is csináltam egyet. Nem volt nehéz, mindenhez találtam sablonokat, csak be kellett szórnom a kiválogatott képeket.

És mi lett az eredmény, amikor a meghatottságtól szinte sírva átvette a rokonság a könyveket? Bubu ennyit mondott apjához fordulva: „Apa, hogy Te milyen szuper vagy?!”

Anyabanya

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.