június 03, 2013

Elöntött a papír!!

Neked is ovis a kiskölyköd? Akkor meg fogsz érteni…


Nekünk kettő is van, és mindketten imádnak rajzolni. Ez nem baj. Rajzolnak otthon, az oviban, a nagyiknál, rajzolnak reggel, délben és este. Tulajdonképpen ez sem baj. Viszont hihetetlen memóriájuk van, hogy „Anya! Hol van az a Spider Monkey rajzom, ahol csak 5 lábat rajzoltam, mert a 6. lábát elvitte a ’kisbenten’…??”
 És a baj itt kezdődik. Mert mit tudom én, hogy hol van. És akkor jön a hiszti. És le kell nekem rajzolnom az 5 lábú Pókmajmot (neeem, én nem íííígy rajzóóóltam!!!!), pontosan úgy, ahogy eredetileg volt.

Te hogy bírod ezt?! Én már nagyon nehezen viseltem el, és próbáltam időrendben archiválni, azon belül meg témánként. A 86. cipősdoboz után bevallom, kezdtem feladni a rajzok tárolását… Szó szerint úgy éreztem, hogy elönt minket a papír!

És akkor a barátnőm átküldött egy linket, hogy menjek fel a Book Street 53. oldalára. Jessz!! Ez kellett nekem, és az idegösszeomlás előtti utolsó pillanatban érkezett ez a nem várt segítség! FOTÓKÖNYV! Mondjuk eltartott pár napig az összes rajz beszkennelése, de megérte, hidd el! Szerencsére voltak jó pillanatok is, amikor még fotókat is készítettem a srácokról, így ezekből a fényképekből, a beszkennelt rajzokból és némi szöveges magyarázat beillesztésével megszerkesztettem az első 120 oldalas RAJZKÖNYVÜNKET, ami persze egy szuper fotókönyv, csak ezt a nevet adtam neki. Az elmúlt egy hónap alatt még 2 ilyen könyv követte az elsőt, és már csak 1-1 db cipősdobozunk van az igazán értékes eredeti rajzokkal, amiket nem volt szívem kidobni.

A srácok a fotó-rajzkönyveknek jobban örültek, mint ha a Ben10-es sorozat figurái életre keltek volna…     
A Book Street 53. Facebook oldalát azóta minden nap megnézem, mert jobbnál jobb ötleteket adnak, hogy milyen fotókönyvet készítsünk. Az biztos, hogy a srácok egy jó ideig megadják a témát, csak győzzük válogatni Apa képeit :-)

Dóra, avagy a rajzbajnokok anyja

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.