július 29, 2013

Legyen saját receptkönyved!


Rengeteg jó recepted van, csak nehéz eligazodni a sok cédula között?
Egy belevaló háziasszony az évek során nagyon sok kipróbált és jól bevált receptet gyűjt össze ismerőseitől. A rendszeretőbbek bemásolják, beragasztják őket egy füzetbe, akinek viszont csak kevés ideje van, bedugja a szakácskönyvbe, vagy mágnessel a hűtő ajtajára teszi.

Tudunk jobb megoldást!

A Book Street 53. weboldalán nemcsak fotókönyveket tudsz készíteni, hanem lehetőséged van receptkönyvekre is. Nem is egy, hanem 3 lehetőség közül is választhatsz!

Ha teljesen saját receptkönyvet szeretnél, vagyis az "Így főzöl Te!" kategóriából töltöttél le sablont:
- Ekkor egy teljesen új receptkönyv válogatást tudsz készíteni a saját receptjeidből.
- A megjelenő oldalak szöveg- és képboxokat tartalmaznak, előre elkészített stílussal és pozíciókkal, hogy könnyítsék a szerkesztési munkádat.
- A receptkönyv oldalainál saját ízlésednek megfelelően szabadon változtathatóak a háttérképek. Háttereket a “Hátterek” fülnél választhatsz a programban.
- A fotók és a teljes tartalom általános szerkesztésével kapcsolatban az "így használd!" menüpont alatt kapsz segítséget.
- Ha elkészültél vele, a kosár ikonra kattintva már meg is tudod rendelni, és hamarosan kezedben tarthatod a Te saját, egyedi receptkönyvedet.


Irány a letölthető receptkönyvek! »

Néhány ötlet, mellyel még egyedibbé tehetjük a receptkönyvünket:

• a receptek közé tehetünk gyerekrajzokat, családi fényképeket
• szép idézeteket
• meséket, családi történeteket
• tehetünk a könyvbe fotókat, amelyek az ételkészítés folyamatát ábrázolják


A receptgyűjtésnek soha nincs vége...

A könyv végén hagyhatunk jó pár oldalt az új szerzeményeknek. Ezekre az oldalakra felhasználhatjuk a meglévő sablonokat, változtathatjuk saját ízlésünk szerint a hátteret. És ha ezek az oldalak is megteltek, akkor jöhet a következő kötet!

Ajándéknak is remek ötlet!

Mivel Te vagy a szerzője leendő receptkönyvednek, mit szólnál ahhoz, ha nemcsak magatoknak, hanem ismerősöknek, barátoknak, családtagjaidnak is készítenél egy-egy egyedi darabot? Hiszen lehetőség van, teljesen egyedi megoldásokra, méretre, hátterekre, sőt személyes ajánlót is szerkeszthetsz hozzá. Mindemellett a nevüket is ráírhatod, így igazán különlegeset, és személyre szólót alkotva.

Ne késlekedj, gyere és próbáld ki! »


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.